A weboldalon olyan ázsiai sorozatokról és filmekről van szó, amikben fiú x fiú kapcsolatok vannak. - BL SOROZATOKBAN AZ ELSŐK! :)

hullam weboldal hatterbetu

Becca két évig bloggerként publikált, és fanfictionöket írt. Az olvasók nyomására kezdett könyvkiadásban gondolkodni, de akkoriban a hazai kiadók még nem voltak olyan bátrak az erotikus melegregények terén, mint manapság. Végül 2015-ben jelent meg A tanítvány című könyve, amiből sorozat született. A négykötetes regényfolyam mai napig a legsikeresebb, és az olvasók szerint felülmúlhatatlan.
A Stockholm–szindróma sikere is töretlen a mai napig. A második kiadását is megért regény főszereplői az alvilág sikátoraiba kalauzolják a bátor olvasót.
Becca másik nagy sikerű sorozata a Festett testek. A karakterek egymást váltják a főszereplői poszton, és minden kötet más páros köré épül, de a szereplőgárda állandó. Hat rész jelent meg a sorozatban, de a rajongók szívesen olvasták volna a további folytatásokat is.
A sorozatok közben szóló kötetek is napvilágot láttak.  A sorsom te vagy, a Talált celEb belesimul a Beccától megszokott romantikus melegregény zsánerébe, de a Lélekjelenlét merész kiruccanás a sci-fi világába. Az írónő által felvázolt jövőképből azóta nagyon sok minden valóra vált, ezért roppant érdekes belegondolni, mi lesz, ha a többi jóslata is beteljesül.
A Hayden Moore-ral közösen jegyzett Egy szívdobbanással később sikere után Becca ismét sorozatot indított. A frissen megjelent Hétköznapi Hősök első kötete a Tűz alcímet viseli, és a New York-i tűzoltóság egyik csapatának mindennapjaiba enged bepillantást. A tapasztalt Greydon parancsnok, és Sydney, a próbaba románca tele van izgalmakkal – a történések és az erotika színterén is.
Becca most a HH folytatásán, a Víz című könyvén dolgozik, ami Afrika, azon belül is Kenya vadregényes tájaira repíti majd az olvasókat, és 2022 tavaszára várható.

 

Eddigi megjelent könyvei:

 

Creative Commons

by nc nd.eu

Creative Commons értelmezés

by.large - Nevezd meg!

nc eu.large - Ne add el!

nd.large - Ne változtasd!