A weboldalon olyan ázsiai sorozatokról és filmekről van szó, amikben fiú x fiú kapcsolatok vannak. - BL SOROZATOKBAN AZ ELSŐK! :)

hullam weboldal hatterbetu

Carol Souya már egy évtizede írja szebbnél szebb történeteit, de első könyve csak 2018-ban jelent meg a Newkids Kiadó gondozásában.
Az Évszakok egy autóbalesetben lebénult fiatalember és egy tehetséges ifjú balett-táncos egymásra találását meséli el, és legfontosabb üzenete, hogy „a boldogság akkor is megtalálhat, ha te nem keresed!”.
Második könyve az Angelo Olaszország mesés tájaira kalauzol, és bepillantást enged egy testileg és lelkileg is sérült fiú gondolataiba. Gergőre - akinek arcát égési sérülések csúfítják el -, rátalál a mentőangyala, Mattia, aki olyan lassan bontja le Gergő maga köré épített falait, ahogyan egy szobrász szabadítja ki a művét a kő fogságából. Már csak az a kérdés: „Egy angyal puha szárnyai vajon kifaraghatóak-e a kőkemény márványból?”
Carol harmadik köteteként a Cinegeszonáta debütált 2020-ban, ami a két világháború közötti csalóka békeidőben játszódik Franciaország mesés kisvárosában, Limeuil-ben. Jean, Léo atya árvaházának lakója gyűlöli a németeket, míg szembe nem találja magát Hannesszel, a tiszta lelkű, szeretetreméltó fiúval, akinek családja nehéz helyzetbe kerül. A két ártatlan gyermek egymás iránti vonzalma felperzseli a lapokat, pedig Carol Souya ugyanolyan szépen és finoman bánik az erotikával, mint a szavakkal.
Legújabb, frissen megjelent regénye a Jó reggelt, René! két mostohatestvér viharos, de mégis gyönyörű történetét tárja elénk, és olyan mélységekbe visz, ahol az olvasónak is szembe kell néznie saját tökéletlenségével, ha meg akarja érteni a szereplők döntéseit.
Carol most a Cinegeszonáta folytatásán dolgozik, aminek megjelenését 2022-re tervezi a Newkids Kiadó.
Minden kötet megvásárolható a Bookberry webshopjában, ahol mindig különleges kedvezmények várnak!

 

Eddigi megjelent könyvei:

 

Creative Commons

by nc nd.eu

Creative Commons értelmezés

by.large - Nevezd meg!

nc eu.large - Ne add el!

nd.large - Ne változtasd!