FIGYELEM!

SlideShow

2 Moons
Addicted
Advance Bravely
My Dear Loser Series: Edge of 17
HIStory 3 - Trapped
Kiss Me Again
Love By Chance
Make It Right
My Tee
Sotus
Together With Me
Water Boyy
What The Duck
2Moons2 The Serires
The Best Twins
Írta: Koon-Chai
Kategória:

 thelvoer

Ismertető:

A történet négy párról szól, akik egy apartmanházban laknak.
Oh Do Si és Ryoo Doo Ri a főszereplő páros, akik a 30-as éveikben járnak, és a házasság helyett 2 éve élnek együtt. Oh Do Si egy szinkronszínész és Ryoo Doo Ri, aki egy ismertető blogot futtat.
Choi Jin Nyeo és Jeong Yeong Joon egy éve élnek együtt és 12 év a korkülönbség közöttük. A fiú egy szépfiú-énekes, aki mindenhová magával viszi a gitárját, de valójában nem tudja, hogyan kell jól játszani. A nő egy filléreskedő ahjumma egy forróvérő nő testében, aki alapvet?en támogatja a fiatalabb barátját. A fiú az ?rületbe kergeti, de mivel a srác melegszívű, nem tud rá sokáig haragudni.
Ha Seol Eun és Park Hwan Jong egy húszas éveikben járó pár, akik éppen csak összejöttek. A lány olyan típus, aki nem akarja, hogy a barátja megtudja, hogy nem a női tökéletesség megtestesítője , és fáradhatatlanul az illúzió fenntartásán dolgozik.
Lee Joon Jae egy magányos embert játszik, aki jobban szeret otthon lenni, de pénzügyi okok miatt szobatársat kell fogadnia. Még csak nem is akar szükségtelen beszélgetéseket folytatni a sráccal, de felkeresi egy külföldi, aki nem beszéli jól a koreai nyelvet. Takuya az új szobatárs,egy fiatal srác Japánból, aki világkörüli úton van. Takuya azt hiszi szégyen, hogy Lee Joon Jae otthon vesztegeti az idejét és elkezdi kivezetni a világba.

 

Részek száma: 12

Ország: Korea

Időtartam: 50 perc

Fordító: szebszisz

 

Linkek a megnézéshez:

inda

 1. rész     2. rész     3. rész     4. rész

5. rész     6. rész     7. rész     8. rész

9. rész     10. rész     11. rész     12. rész

 

 

1

ÉV

30000

Látogató

143

Projekt

25

Fordító