A weboldalon olyan ázsiai sorozatokról és filmekről van szó, amikben fiú x fiú kapcsolatok vannak. - BL SOROZATOKBAN AZ ELSŐK! :)

hullam weboldal hatterbetu

Sziasztok! :)

BLHunSub 5 eves

Olyan hihetetlen, hogy 5 éves lett facebook csoportunk 2023. március 29-én, hogy őszintén megvallom, el is feledkeztem róla. :) Na nem azért, mert hanyag vagyok, csak annyi minden történt és olyan sok új sorozatot és filmet hozunk el Nektek, hogy erre koncentráltam nagyon.

Ez az 5 év nem volt zökkenőmentes. Voltak jó pillanatok és rosszak is, de ezen túllendülve még itt vagyunk! :)

Hálásan köszönöm ezt az 5 évet minden egyes fordítónak külön-külön és persze Nektek is kedves BL fanok, hogy ez létrejöhetett.

Sokan nem tudják, hogy ez a weboldal saját kedvtelésemre jött létre, hogy összegyűjtsem a különböző helyeken megtalálható BL fordításokat.

Aztán rátaláltam BL fordítókra (Drini, Shannelv és Cupid Subs), akik rengetek új sorozattal és filmmel kápráztattak el minket.

Majd ahogy teltek az évek (jesszusom, de furcsa ezt leírni... :D ) egyre több fordító csatlakozott hozzánk és mára a számuk kb. 30 főt. Ez persze nem azt jelenti, hogy mind aktív. Volt, aki csak 1 sorozatot fordított, de volt, akit számtalan epizódot vállalt be.

Még egyszer szeretném hálámat kifejezni mindenkinek és KÖSZÖNÖM, hogy itt vagytok velem/velünk.

Remélem, hogy még sok szép időt eltöltünk a BL sorozatok világában!!!!!

 

Koon Chai

Creative Commons

by nc nd.eu

Creative Commons értelmezés

by.large - Nevezd meg!

nc eu.large - Ne add el!

nd.large - Ne változtasd!