Figyelem!

Írta: Koon Chai
Kategória:

Költőnek készültem, végül úgy hozta a sors, hogy prózaíró lettem. A francia irodalommal és yaoi mangákkal való szenvedélyes találkozásomnak köszönhetően kezdtem el tizenegy évvel ezelőtt LMBT történeteket írni. Hosszú ideig csak a fióknak firkálgattam, aztán egy hirtelen elhatározásra feltöltöttem őket a netre. Első – még füzetbe írott – regényem játék volt, és a többi is kicsit az maradt. Csupán annyi változott, hogy játszótársaimmá szegődtek az olvasók. Az ő szeretetükben sütkérezve töltöttem hat boldog évet, mint blogos szerző. És ez a szeretet vezetett el odáig, hogy könyvkiadásra kezdjek el gondolni. A newkids Kiadónak hála mára már a második regényem jelent meg nyomtatásban, és karácsonykor egy LMBT meseantológiában is társzerző lehettem Becca Prior és Hayden Moore mellett.

A LMBT az a műfaj, amelyben megtaláltam a valódi írói hangomat. A szivárvány megszínesíti az életemet. Számomra az jelenti a sikert, ha egy-egy történetem eljut valakihez, akihez feltétlen el kell találnia.
Regényeimben nem az erotikán van a hangsúly, hanem a kibontakozó érzelmeken, egymás megismerésén, mindenféle másság és saját magunk elfogadásán. Általában komoly témákat érintek, de nem szeretem őket túlzott drámai színezettel tálalni, ezért a karaktereim jó humorérzékkel vannak megáldva.

Egy olvasóm így fogalmazta meg a történeteim hangulatát: „Olyan, mint egy nyugalmas csendes patak egy erdő mélyén, kristály tiszta édes dallamú. Tele szépséggel csendes titkos zenével.”

Jelenleg az alábbi könyvei jelentek meg az irónőnek:

tanitvany1     tanitvany2     Meses konyv