Figyelem!

Írta: Koon Chai

 HIStory3Trapped

Ismertető:

A cím arra köztes állapotra utal, ahol a felek egy párkapcsolatban annak kezdete és vége közt vannak, bizonytalan státuszban. Itt érzi magát Taurus és Otep, amikor az előbbi látszólag teljesen ok nélkül bejelenti az utóbbinak, hogy szakítani akar vele. A két srác 10 éves kora óta jó barát, és ebből utóbb szerelem szövődött köztük. A szakítás után az összetört szívű Otep Los Angelesbe költözik, ahol a szülei már jó ideje élnek.
Közel egy év elteltével, a domináns természetű Nicole megrendezi a tradicionális ottalvós születésnapi partiját baráti köre számára, amelyet szigorú szabályok öveznek (csak a barátok – párok kizárva, telefonozás tilos). A szűk baráti kör tagjai: a hiú és csábos Bianca, aki fülig szerelmes a párjába, Jet-be, és már a közös életet tervezi vele; a kissé éretlen, de nagyon szeretetreméltó kamaszfiú, Ronin, akit mindenki folyton ugrat, és aki örömmel visszaugrat mindenkit, valamint Taurus és Otep. Utóbbi kettő nem fedte fel párkapcsolatát a társaság előtt.
A partin meglepetés vendégként felbukkan az Amerikából hazalátógató Otep is. A közös játékok, beszélgetések, buli során visszapillantásokkal egybekötve lassan fény derül rá, hogy mi késztette Taurust arra, amit tett, hogyan alakult Otep sorsa azóta, hogyan állnak egymással most, és hogy van-e még közös jövőjük.

 

Részek száma: 14

Ország: Fülöp-szigetek

Időtartam: 20 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

1. rész     2. rész     3. rész     4. rész     5. rész

6. rész     7. rész     8. rész    9. rész     10. rész

11. rész     12. rész     13. rész     14. rész