Figyelem!

Írta: Koon Chai

 HIStory3Trapped

Ismertető:

A LAKAN egy folklorisztikus témájú sorozat, amely érdekes etnikai miliőbe, a Fülöp-szigetek déli vidékén az ősi Filippínó, azon belül is a Visayan mitológiába kalauzol el, a Libulan törzzsel kapcsolatban. Libulan Hold isten és a homoszexualitás patrónusa, akibe Sidapa Halál isten beleszeretett, és a legenda szerint azóta is együtt élnek Panay hegyei közt.
Az ő történetükkel valószínűsíthetően modern analógia Bulan/Caloy és John találkozása. Caloy (törzsi nevén Bulan) a helyi Libulan törzs főnökének félárva fia, aki a törzsfőnöki poszt várományosa. Az ezzel járó felelősség és egy elrendezett házasság elől menekül el a törzstől. John egy jómódú városi fiatalember, aki családi vitái és magánéleti konfliktusai elől, a nagyvárosi rohanástól megcsömörlötten szökik el azt őstermészetbe. Mindketten Zenny dadánál keresnek és kapnak menedéket, aki Caloy nagymamája, John-nak pedig gyerekkori dadusa volt. A két férfi közt különös kapcsolat alakul ki.
A sorozat külön érdekessége, hogy a két főszereplő, John Kennedy Nakar és Paul Cervantes a való életben is egy pár.

 

Részek száma: 10

Ország: Fülöp-szigetek

Időtartam: 23 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

1. rész     2. rész     3. rész      3.1. rész

4. rész     5. rész     6. rész     7. rész

8. rész     9. rész     10. rész

 

inda

1. rész     2. rész     3. rész     3.1. rész

4. rész     5. rész     6. rész     7. rész

8. rész     9. rész     10. rész