Figyelem!

Írta: Koon Chai

 HIStory3Trapped

Ismertető:

James, a körülrajongott influencer egyedül érkezik a La Estreas nevű üdülőbe elfoglalni a lakosztályát, ahol eredetileg a párjával töltötte volna a karácsonyi ünnepeket. A párja azonban nem sokkal ezt megelőzően hagyta ott valaki másért. Itt ismerkedik össze Dale-lel, a kedves és félénk recepciós fiúval, aki titokban már hosszú ideje nagy rajongója és követője. A frissen szinglivé lett James regisztrál a Blued ismerkedős applikácóra, ahol beszélgetésbe elegyedik egy "Meet Me Outside" nevű felhasználóval, aki a radar szerint helyileg nagyon közel van - nem sejtve, hogy ez a felhasználó nem más, mint Dale.
Juan Miguel Severo író és JP Habac rendező alkotó páros újabb közös munkája a "Gaya Sa Pelikula/Mint a filmeken" után ez a lírai, etűd-szerű 6 részes kis minisorozat, a főszerepben a Boys' Lockdown-ból megismert Kaloy Tingcungco-val és az In Between-ből megismert Genesis Redido-val.

 

Részek száma: 6

Ország: Fülöp-szigetek

Időtartam: 10 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

 

inda

1. rész     2. rész     3. rész

4. rész     5. rész     6. rész