Figyelem!

Tonhon Chonlatee
My Gear And Your Gown
Lakan
Love By Chance 2. - A Chance to Love
The Birth of The Drama King
30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii
Írta: Koon Chai
Kategória:

 DoesTheFlowerBloom

Ismertető:

Mitsuomi Kozuka kilép a tokiói munkahelyéről, és úgy dönt, hogy 10 év után először visszatér vidéki szülővárosába. Az apjával való kapcsolata feszült volt, miután Tokióba költözött, és nem akarta átvenni a bútorasztalos családi vállalkozást. Mitsuomi itt ismerkedik meg Yamato Kumai-jal, az öreg Kumai farmer örökbefogadott fiával. Yamato arra kéri fel Mitsuomit, hogy segítsen a gazdaságban, mert vendégmunkásuk szüret időben mondott fel. Az életvidám, pozitív kisugárzású és szemléletű, energikus Yamato hatására a fásult. megcsömörlött Mitsoumi fokozatosan átértékeli az élethez, az emberekhez, a szüleihez való viszonyát, Yamato pedig Mitsoumi hatására kezd megtanulni kiállni önmagáért és értékelni önmagát. A két fiú barátsága szép lassan átfordul ennél többe.
Cocomi nagy sikerű manga-sorozatának filmváltozata e szívet melengető ötvözete egy szép szerelmi történetnek és egy megható családi mozinak Furukawa Yuuki és Ryusei Ryo főszereplésével.

 

Ország: Japán

Időtartam: 98 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

A videó itt tekinthető meg.

 

inda

A videó itt tekinthető meg.