Figyelem!

Tonhon Chonlatee
My Gear And Your Gown
Lakan
Love By Chance 2. - A Chance to Love
The Birth of The Drama King
30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii
Írta: Koon Chai
Kategória:

 DoesTheFlowerBloom

 

Ismertető:

Mitsuo Ichikawa (1) egykor alárendeltje és engedelmes szolgája volt félelmetes középiskolai osztálytársának, akit szintén Mitsuo Ichikawa-nak (2) hívnak (nevüket ugyanúgy ejtik, de a kanji-ban másképp írják). Közös nevük köteléke által összefogva úr-szolga viszony alakult ki köztük, mely megmaradt azután is, hogy elvégezték a középiskolát, és évek óta nem látták egymást. Egy nap Mitsuo Ichikawa 2, aki immár egy menő cég rendszermérnöke, dermesztő telefonhívást kap a munkahelyén. Az ismerős hang gyilkosságot vall be neki. Mitsuo Ichikawa 1 a yakuzáknak dolgozik, és megölt egy nőt. Mitsou 2 segítségét kéri a hulla eltüntetésében. A kettő bűntársként egyesül újra, és ismét elkerülhetetlenül összefonódnak egymással. de most sokkal nagyobb a tét. Mitsou 1 kísértő múltja és kétes alvilági háttere okán a gengszterek, drogok és gyilkosságok, valamint a tetteik következményének kusza világában kell navigálniuk. Intenzív szado-mazochisztikus, erotikus kapcsolatuk érzelmes szerelmi viszonnyá alakul, ahogyan az úr-szolga viszony is fokozatosan változik, majd meg is fordul köztük.
Nakamura Asumiko nagy sikerű mangájának stílusos, sötét tónusú, komplex, gyakran megrázó, brutális jelenetekben sem szűkölködő, szexuális és más fizikai erőszakot is bemutató filmváltozata. Nem az érzékeny lelkeknek.

 

Ország: Japán

Időtartam: 102 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

A videó itt tekinthető meg.

inda

A videó itt tekinthető meg.