Figyelem!

Tonhon Chonlatee
My Gear And Your Gown
Lakan
Love By Chance 2. - A Chance to Love
The Birth of The Drama King
30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii
Írta: Koon Chai
Kategória:

 Love100C

Ismertető:

A történet főhőse egy kedves, rokonszenves, jószívű és csinos, de már-már beteges önbizalomhiányban szenvedő fiú, Beom Hae, aki érthetetlen okból csúnyának gondolja magát. Megismerkedik egy jóképű fiúval, Choi Sang Wi-vel, aki őszintén megszereti őt, és törődik vele. A fiú azonban nem tudja leküzdeni megjelenés-komplexusát, és elmenekül tőle. Összebarátkozik Dodo-val, a közösségi média egy rendkívül népszerű, vonzó külsejű meleg figurájával, aki bevezeti társaságába. Beom Hae felnéz Dodo-ra, és irigyli is őt, ezért arra a meggondolatlan lépésre szánja el magát, hogy titkon fotókat készít róla, és ismerkedős appokon, közösségi oldalakon az ő fotóival, magát Dodo-nak kiadva kezd el másokkal chatelni. Ezzel bonyodalmak sorát indítja el...

Szívet melengető, tanulságos, ötletesen megvalósított történet az önbizalom és önmagunk elfogadásának fontosságáról.

 

Ország: Korea

Időtartam: 55 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

A videó itt tekinthető meg.

 

Információk:

A filmet egy LGBT témákkal foglalkozó független koreai filmes stúdió készítette. Gyakorlatilag sehol nem érhető el eddig a neten, amennyire láttam, csak a saját vimeo fiókjukban fizetősen, hasonlóan a Tharn&Type extra epizódjához. Arra kérném azt , aki teheti és megengedheti magának, hogy támogassa ezt a stúdiót a film megvásárlásával. Nem egy egetverő összeg, és megérdemlik.

Alább a link: Vimeo channels - 99film

Rendezői változat (azt fordítottam le) + interjúk, dokumentum, kommentár annak, aki támoatni szeretné: Vimeo prémium