Figyelem!

Írta: Koon Chai
Kategória:

Akik kedvelik a meleg, erotikus irodalmat, azok számára nem ismeretlen Becca Prior neve. A magyar meleg, erotikus irodalom legnagyobb írónője, bár az ő szavaival élve: ő nem író, csak hobbifirkász. :)
2015-ben jelent meg első könyve, mely nem más volt, mint a Tanítvány. Most 4 évre rá, már számos könyv büszke írónője, szám szerint 13. Jelenleg az utolsó könyve, ami megjelent az a Festett testek 5. rész.
Szabad szókimondása és egyedi látásmódja nemcsak betekintést enged a meleg erotika világába, hanem a nyers, az erotikától fűtött szövegeitől még a papírlap is elpirul. Az írónő arról is híres, hogy olyan témákat ragad meg és dolgoz fel, amelyek már olykor kimerítik a "tabu" fogalmát, de ezzel nincs is semmi gond, mert képes megfogni a dolgokat a maguk valóságában és ezeket élvezetes formában megjeleníteni. Sajátos poénjai mellett a mély érzelmek is megjelennek a könyveiben. Becca olvasótábora ugyanolyan színes és terjedelmes, mint a könyvei.

„Sohasem tudhatod, mit hoz a jövő. Te csak bízz a gondviselésben, és engedd, hogy megkapj mindent, amit neked szánt a sors.” – Becca Prior: A tanítvány

Amennyiben szeretnéd megvásárolni a könyveket, vagy a fülszövegre vagy kíváncsi, abban az esetben kattints a képre, és az írőnő weboldalára kerülsz. :)

tanitvany1     tanitvany2     tanitvany3     tanitvany4

festetttestek1     festetttestek2    festetttestek3    festetttestek4

festetttestek5     sorsomtevagy     stockholszindroma     talaltceleb

varatlanajandek