Figyelem!

Írta: Koon Chai

SOTUS konyv

 

Cím: Sotus - Igaz szerelmünk története
Író: BitterSweet

Ismertető:

"Nem tudom, mikor történt. Nem tudom, hogy történt. Pasi vagy, ahogy én is. De egyszerűen nem tudok mit kezdeni az irántad fellobbanó érzéseimmel."

A SOTUS egyetemi rendszer. Lényege, hogy a harmadikos hallgatók "mentor" szerepet vállalnak az elsősök felett, de nem éppen a megszokott módon...

Arthit a harmadéves "kiképző csapat" kőkemény vezetője, akinek az utasításait mindenki szó nélkül végrehajtja, egyetlen kivétellel. A 0062 -es azonosítószámú gólya, Kongpob nemcsak kiáll elsőéves társaiért, de a maga pimasz, mégis bájos módján nyilvános kihívást intéz Arthit személye és tekintélye ellen.

A Sotus minden idők egyik legnépszerűbb BL regénye és TV sorozata.

Nemcsak Arthit és Kongpob különlegesen alakuló kapcsolatát mutatja be, de a Sotus rendszeren keresztül az egyetemi élet hol drámai, hol szomorú, de legtöbbször felejthetetlenül szép pillanatait is.

 

Oldal: 400 oldal
Kötés: kartonkötés
ISBN: 9786156022752
Nyelv: Magyar
Megjelenés éve: 2020

 

 „Ha nem adod ide a jelvényt, akkor majd elveszem tőled én.”
Szavai úgy kongtak az aula néma csendjében mint a vészharang. A diákokban megfagyott a vér. Arthit szemei elkerekedtek. Eltűrni, hogy egy taknyos újonc az egész társaság előtt megalázza? Úgy érezte magát, mint akit egy fél cipővel nyilvánosan szájon vágtak. Egy pillanat alatt elöntötte a méreg, fejében lüktetett a féktelen indulat. Kit érdekelnek ilyenkor a szabályok, a kulturált viselkedés, az illem? Arthit egy hirtelen mozdulattal előreugrott és elkapta a fiú gallérját. A torkából olyan iszonyú üvöltés tört elő, mint egy vadállaté akinek levágták a farkát.
„Miket beszélsz? Mégis hogy képzeled, mi?
„Elveszem és kész”
„Hogy veszed el?”
„Úgy hogy a szeretőmmé teszlek.”
A teremben megdermedt a levegő.
Kongpob nagy keze rákulcsolódott a gallérját markoló ökölre. Hatalmas szemeivel szinte elnyelte Arthitot, aki úgy állt előtte, mint aki kővé dermedt egy óriáskígyó szorításában.
„Azt mondják, ami a szeretőmé, az az enyém is. Ha lefekszem veled, a jelvény is az enyém lesz.”