Figyelem!

Tonhon Chonlatee
My Gear And Your Gown
Lakan
Love By Chance 2. - A Chance to Love
The Birth of The Drama King
30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii
Írta: Koon Chai
Kategória:

 HIStory3Trapped

Ismertető:

Az cselekmény az ország egyik legkeresettebb esküvőszervező cégének berkein belül játszódik, és a cég három igazgatójának - akik egyben a legjobb barátok és lakótársak is - szerelmi viszontagságait követi. Az egyik értékesítési részlegét irányító Xiao Li Cheng egy szemvillanás alatt képes üzletet kötni, de a szerelemben segítségre szorul. Amikor cégüknél újoncként megjelenik Liu Mei Fang, Li Cheng gyermekkori első szerelme, elhatározza, hogy meghódítja a lányt, és ehhez munkatársa és barátja, Teng Mu Ren értékesítési igazgató segítségét kéri. Amikor kiderül hogy Mei Fang BL rajongó, aki szikrát lát a két férfi között, Li Cheng Mu Ren-t különös szívességre kéri meg. Eközben a vállalat kreatív igazgatója, Ye Xing Si azzal szembesül, hogy mostohatestvére, Fu Yong Jie orvostanhallgató megmagyarázhatatlan megszállottja lett. Az egymástól teljesen különböző két mostoha fivér láthatóan nem képes menekülni az összekuszálódott hálóból, amelyeket akaratlanul is egymás köré szőttek.
Amint a négy férfi azzal küzd, hogy önnön érzéseiket megismerjék, rájönnek, hogy amikor szívügyekről van szó, minden lehetséges. De vajon képesek a szívüket követni?

 

Részek száma: 20

Ország: Tajvan

Időtartam: 24 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

1-2. rész     3-4. rész     5-6. rész     7-8. rész     9-10. rész

11-12. rész     13-14. rész     15-16. rész     17-18. rész     19-20. rész