Figyelem!

Tonhon Chonlatee
My Gear And Your Gown
Lakan
Love By Chance 2. - A Chance to Love
The Birth of The Drama King
30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii
Írta: Koon Chai
Kategória:

 HIStory3Trapped

Ismertető:

Első ránézésre a két középiskolás srác teljes ellentétek. Amíg Xiang Hao Ting egy forrófejú, társoságkedvelő, néha erőszakos diák addig Yu Xi Gu csendesebb, tanulmányaira összpontosító fiú.
Teljesen más jövőre vágynak, Yu Xi Gu egy egyetemre szeretne bekerülni, Xiang Hao Ting-et csak a népszerűsége érdekli. De a sors - és egy női iskolatárs- közbeszól és a két fiú útjai találkoznak.
Mindkettejük mögött több van mint amennyit mutatnak: Xiang Hao Ting kitünő tanulóként kezdte, csak rossz úton indult el utána. Yu Xi Gu-nak is meg van az oka, hogy miért tanul ennyire: szülei kiskorában meghaltak, nagynénje neveli őt. Keményen tanul, hogy ösztöndíjat szerezzen és megkönnyíthesse a hozzátartozója pénzügyi terheit. Yu Xi Gu részmunkaidőben dolgozik egy kisboltban, ahol a fönőke, Liu Zhi (Little) Gang megkedvelt egy fiút akivel az edzőteremben találkozott.
Az iskolában Yu Xi Gu és Xiang Hao Ting között fellobban a szenvedély. Hao Ting szeretné felolvasztani Yu Xi Gu hideg szívét.
Mi történik ha a kettejük saját kis világa összeomlik?
Lehet-e a szerelem az a katalizátor ami összehozza ezt a két teljesen különböző fiút - amíg az iskolai napjaik a végéhez nem érnek?

 

Részek száma: 20

Ország: Tajvan

Időtartam: 25 perc

Fordító: DoriSubs 

 

Linkek a megnézéshez:

inda

1-2. rész     3-4. rész     5-6. rész     7-8. rész     9-10. rész

11-12. rész     13-14. rész     15-16. rész     17-18. rész     19-20. rész