Figyelem!

Why R U?
2gether
HIStory 3 - Trapped
Sotus
The Untamed
TharnType
Theory Of Love
Írta: Koon Chai
Kategória:

 HIStory3Trapped

Ismertető:

Pan és Soda, két fujoshi lány szereti azt képzelni, hogy fiúpárok együtt vannak. Ők ketten szeretnék az iskola két legjobb barátját egy párban látni: Way, a hűvös atléta és Kim, a kiemelkedő hallgató. Bár valójában mindketten tudják, hogy az egész sztori csak fantázia, mert Way-nek már van barátnője, PhingPhing, aki idegesíti a két lányt.
Egy nap, miután Way-t majdnem kirúgták, Pan találkozik Kimmel, aki felajánlja, hogy hazaviszi Pant, de mindkettőjük lelkét a Halál Istene elragadja egy baleset miatt. Ám miután rájött, hogy idejük még nem telt le, visszaadja lelkület a testüknek. Felébredve Pan, Kim testében találja magát, a Halál Istenének hibájából. Eközben Kim lelke Pan testében még mindig nem gyógyult meg. A Halál Istene megígéri, hogy megoldást keres, de Pannak mostantól Kim testében kell maradnia.
De Kimnek lenni egyáltalán nem könnyű. Még a Way közelében tartózkodás is kínos pillanatot eredményez. Ezen kívül az ügy még nehezebbé válik, mert Pan hamarosan megtudja, hogy Khet, az iskolai barátja Kim igazi testvére. Ez még kínosabb helyzetbe hozza őt. Ennek ellenére úgy dönt, hogy a helyzetet kihasználja terve megvalósításához. Pannak sikerül összehoznia Way-t és Kimet? Vagy ez túl sok neki?

 

Részek száma: 12

Ország: Thaiföld

Időtartam: 45 perc

Fordító: Drini

 

Linkek a megnézéshez:

inda

1. rész     2. rész     3. rész     4. rész

5. rész     6. rész     7. rész     8. rész

9. rész     10. rész     11. rész     12. rész