Figyelem!

Tonhon Chonlatee
My Gear And Your Gown
Lakan
Love By Chance 2. - A Chance to Love
The Birth of The Drama King
30sai made Dotei dato Mahotsukai ni Narerurashii
Írta: Koon Chai
Kategória:

 lovebychance

Ismertető:

A nagyon fiatalon árván maradt Gui-nak, a negyedéves mérnökhallgatónak, amióta csak emlékszik, keményen meg kellett dolgoznia mindenért. Mégis, ahogyan az idő megedzette, mindig halk, türelmes magatartású maradt,, és szelíd mosoly ül az arcán.
Solo, a Zeneművészeti Kar elsőéves hallgatójának a kisujját sem kell mozdítania , bármit megszerezhet, amit csak akar. Pénz, hírnév, vonzó megjelenés - a fiúnak minden megvan, a mosolyán kívül. Amikor Solo édesanyja elhunyt, magával vitte a mosolyát. Semmi sem töltötte be ezt a hiányzó űrt ... egészen addig a napig, amikor meglát egy mosolygó fiút, aki egy kávézóban dolgozik. Ez Gui.
Egy este e két világ ütközik egy kis kávézóban. Egy csésze forró tejért és egy meleg mosolyért Solo minden este visszatalál a kávézóba. Gui azon kapja magát, hogy egy késő esti látogatóra vár egy csésze forró tejjel, estéről-estére.
Estéről-estére a két fiú tovább találkozik ott. Ugyanazon helyen, ugyanabban az időben, míg rá nem döbbennekk, hogy egymás lélegzetévé váltak.. Egymás szükségletévé.. Akárcsak az oxigén.

 

Részek száma: 13

Ország: Thaiföld

Időtartam: 45 perc

Fordító: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Linkek a megnézéshez:

inda

1. rész     2. rész     3. rész     4. rész

5. rész     6. rész     7. rész     8. rész

9. rész      10. rész     11. rész     12. rész

13. rész

 

videa logo

1. rész     2. rész     3. rész     4. rész

5. rész     6. rész     7. rész     8. rész

9. rész     10. rész     11. rész     12. rész

13. rész